Kad Kahwin Digital

Kini Kad Kahwin Lebih Mudah, Pantas & Teratur

Reka dan kongsi jemputan perkahwinan anda dengan pelbagai reka bentuk terkini, menjadikan perkahwinan anda lebih mudah dan teratur dengan pelbagai reka bentuk jemputan yang menarik dan sesuai di semua peranti digital.

Apa Itu Kad Kahwin Digital?

Perkahwinan merupakan momen yang sangat dinantikan oleh sepasang kekasih. Oleh itu, momen ini harus disiapkan dengan teratur. Salah satu yang sangat penting yang harus disiapkan adalah Jemputan. Jemputan merupakan suatu media yang digunakan untuk menjemput rakan, saudara mara dan keluarga untuk menghadiri suatu acara. Tahukah anda, di era yang serba digital seperti sekarang ini selain jemputan dalam bentuk kertas (hard copy), ada juga dalam bentuk Foto, Video atau Laman Web. Jenis jemputan ini biasa disebut dengan kad jemputan digital.

Mengapa Memilih Kad Kahwin Digital?

Keperluan kad kahwin digital yang moden dan jimat kos adalah antara perkara yang tidak boleh dielakkan. eKahwin.com hadir untuk menjawab masalah tersebut.

Anda boleh memilih tema kad kahwin digital mengikut selera anda, dan menyebarkan dengan mudah. Anda juga boleh menetapkan lokasi melalui google maps bahkan mengira jumlah tetamu yang akan datang.

Setidaknya ada banyak kelebihan yang tidak dapat dilakukan dengan jemputan secara tradisional dapat digantikan dengan memilih kad kahwin digital ini.

Jimat Kos

Dengan kad kahwin online, tentu kos menjadi sangat terjangkau, satu halaman jemputan yang dipesan dapat digunakan untuk mengundang sebanyak mungkin orang tanpa had, tanpa perlu memikirkan kos cetak jemputan lagi.

Link Jemputan Yang Unik

eKahwin.com akan memberikan satu link jemputan yang unik untuk akses kad kahwin anda. Dengan menggunakan kata-kata mengikut keinginan anda seperti ekahwin.com/namamempelai

Jemputan Tanpa Had

Kongsi ke mana dan bila-bila saja kad kahwin anda, capai tetamu jemputan lebih ramai. Link yang unik anda boleh kongsi di media sosial seperti Facebook, Twitter ataupun WhatsApp.

eKahwin.com Menyediakan Solusi Untuk Semua Yang Anda Perlukan Untuk Membuat Kad Kahwin Digital Yang Terkini, Moden, & Elegan.

Ciri-ciri eKad Kahwin?

Ciri-ciri Menarik Yang Akan Menyerlahkan Kad Kahwin Anda.

Responsive
Mobile
Friendly

50 Pre-Made Wedding Page

Elegant &
Colorful Styles

Lokasi & Waktu Majlis

Informasi Kedua Pasangan

Galeri Pra Wedding

Buku Tetamu

Countdown Wedding

Quotes & Doa

PILIH REKA BENTUK kad kahwin digital ANDA

Reka Kad Kahwin Digital Anda Tampil Cantik Dan Moden Dengan 50 Pilihan Reka Bentuk

Cara Tempah Kad Kahwin Digital

Pilih Template

Lakukan Pembayaran

Proses Pembuatan

Pengiriman Link

Kad Kahwin Digital Lebih Mudah & Pantas

Pakej Kad Kahwin Digital

Pakej Cinta

Mulai dari

Rp. 150.000

Pakej Sayang

Mulai dari

Rp. 300.000

Anda Sudah Tidak Sabar Lagi Untuk Segera Berkongsi Kad Kahwin Digitalnya, Kan?

Segera hubungi kami untuk tempahan!

Semoga perkahwinan Anda Berkat dan menjadi keluarga yang Sakinah, Mawaddah, Warahmah. Aamiin